Nieuws

 • Tap-Out partnerclub Strong Viking

  Wij zijn trots om te vermelden dat Tap-Out voor 2020 officieel een partnerclu...

  Lees meer
 • NIEUW: Weerbaarheidstraining voor kids vanaf 6jr

  Tap-Out start binnenkort met weerbaarheidstrainingen voor kinderen vanaf 6 jr...

  Lees meer
Meer nieuws

Looptrainingen

Tap-Out Hardloop Techniek Training (HTT)

Hardlopen kunnen we allemaal… althans wie heeft het niet al een keer geprobeerd of loopt wekelijks een rondje. Maar soms loop je tegen de volgende vragen aan: 

 • Doe ik het wel goed? 
 • Heb ik een juiste (loop)houding en/of loopstijl?
 • Hoe kan het dat in het bos “zwaarder” loopt dan op de weg en hoe kan het beter?
 • Misschien wil je wel sneller en verder! Moet ik dan sterker worden? Meer doen of waar moet ik dan op letten?


Daarom zijn de Tap-Out Hardloop Techniek Training of te wel de Tap-Out HTT opgenomen in ons aanbod. De trainingen worden gegeven door looptrainer Daniël Classen en/of Jan Winters (Silkroad55 en Run2Day Venlo). Jullie worden wekelijks meegenomen in de training om aan een betere techniek en loophouding te werken die bij jou past.

De trainingen zijn geschikt voor startende en gevorderde lopers! Laat je verrassen door de trainingen en verbeter je techniek en loopstijl om goed én belastbaar naar je persoonlijke sportieve doelen te werken.

Hoe ziet de Tap-Out HTT training eruit?
We starten met een warming-up, loop oefeningen voor de rompstabiliteit en techniek met aandacht voor heup, knie en voet. Techniek loopjes waarbij het geleerde in de praktijk wordt gebracht. We sluiten af met een rustige cooling-down.

Meedoen?
Leden van Tap-Out kunnen altijd meetrainen.

Ben je (nog) geen lid maar wil je ook meedoen met de Tap-Out HTT Training of meer informatie ontvangen? Stuur een bericht naar info@tap-out.nl, een DM via Facebook of een Whats-App naar 06-23900888.

Over Daniël Classen
Daniël heeft een verleden in de vechtsport (karate en andere oosterse vechtkunsten). Nadat er een chronische aandoening werd geconstateerd werd er een alternatieve sport gevonden in (uiteindelijk) het hardlopen. De voorkeur van Daniël ligt voornamelijk in de trail- en obstaclesport.  In 2019 zijn er 5 marathon afstanden in de obstaclesport overwonnen en staan er voor 2020 weer verschillende marathon afstanden én ultra-afstanden (tot 62km) op het programma.  

Over Jan Winters:
Jan is een doorgewinterde hardloper die in in het verleden de marathon uitliep in 02:37. Jan heeft jarenlange ervaring als adviseur binnen verschillende Run2day winkels en is een gecertificeerd looptrainer. Sinds 2019 is  Jan gestart met zijn eigen bedrijf Silkroad55 en is hij verbonden aan Tap-Out als looptrainer/specialist. 

Maak gratis kennis met Tap-Out!

Vraag direct online een Gratis Proefles aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Tap-Out in Venlo is multisport locatie van Venlo e.o. Bij Tap-Out ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten uiteraard met een Gratis Proefles.

Nieuws

 • Tap-Out partnerclub Strong Viking

  Wij zijn trots om te vermelden dat Tap-Out voor 2020 officieel een partnerclu...

  Lees meer
 • NIEUW: Weerbaarheidstraining voor kids vanaf 6jr

  Tap-Out start binnenkort met weerbaarheidstrainingen voor kinderen vanaf 6 jr...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Tap-Out in & outdoor sport
Marconistraat 7
5928 PJ Venlo

06-23900888