Nieuws

 • Tap-Out partnerclub Strong Viking

  Wij zijn trots om te vermelden dat Tap-Out voor 2020 officieel een partnerclu...

  Lees meer
 • NIEUW: Weerbaarheidstraining voor kids vanaf 6jr

  Tap-Out start binnenkort met weerbaarheidstrainingen voor kinderen vanaf 6 jr...

  Lees meer
Meer nieuws

Personal Training

Graag stel ik mijzelf kort voor. Ik ben Sjors Ruijten, 23 jaar oud en woonachtig in Venlo. Sinds oktober 2019 ben ik verantwoordelijk voor de personal trainingen en het opstellen van persoonlijke trainingsprogramma’s voor klanten bij Tap-out.

Na het succesvol behalen van mijn ALOO fitnessinstructeur, ALOO smallgrouptrainer en het participeren in powerliftwedstrijden heb ik besloten een eigen onderneming te starten. Genaamd New Generation Training. Met dit bedrijf probeer ik een visie uit te dragen. Ik ben een trainer die gelooft in een nieuwe generatie trainers en atleten en voel me daar dus ook verantwoordelijk voor. Frisse trainers die weten wat ze doen en hun kennis up to date houden door regelmatige bijscholing te ondergaan (momenteel studeer ik namelijk zelf ook weer). Daarbij streef ik naar objectiviteit en realistisch advies. Ik ben geen trainer die u enkel kip, broccoli en rijst laat eten in combinatie met oneindige cardio en krachttraining. Bij Tap out werkt het anders. De visie van mijn bedrijf en die van Tap-out sluiten naadloos op elkaar aan waardoor een solide samenwerking gegarandeerd is. Daar plukt u als klant de vruchten van.

Met mijn huidige ervaring als strength & conditioning coach onder de naam van New Generation Training kan ik u met al uw fysieke doelstellingen bijstaan. Ik vind het belangrijk dat u voldoening haalt uit uw sportmomenten en leert om zelfstandig aan de slag te gaan. Ik help u namelijk eigen inzicht te creëren omtrent krachttraining, zodat u als klant niet onnodig betaald voor een personal trainer die enkel naast u staat om het aantal herhalingen en setjes te tellen. Dit kunt u in mijn optiek prima zelf. Uiteraard creëren we samen een solide beginsituatie op basis van een persoonlijk intake moment waarin we uw doelstelling tot in detail bespreken en enkele oefeningen doorlopen indien nodig. Vanuit die situatie krijgt u van mij een reëel advies over hoe vaak wij elkaar binnen een bepaalde termijn dienen te ontmoeten om uw trainingen te optimaliseren en wat een realistische lijn van progressie is voor u als individu.

Klaar voor een Traject waarin u zichzelf op fysiek vlak leert kennen? Een traject waarin we sturen op intrinsieke motivatie zodat u geen drempels meer ervaart? Vul dan het contactformulier in of via New Generation Training. Dan gaan we voor u aan de slag. Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen naar info@tap-out.nl, een DM via Facebook.
 

Tap-Out is de multisportlocatie van Venlo. Bij Tap-Out ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten uiteraard met een Gratis Proefles.

Nieuws

 • Tap-Out partnerclub Strong Viking

  Wij zijn trots om te vermelden dat Tap-Out voor 2020 officieel een partnerclu...

  Lees meer
 • NIEUW: Weerbaarheidstraining voor kids vanaf 6jr

  Tap-Out start binnenkort met weerbaarheidstrainingen voor kinderen vanaf 6 jr...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Tap-Out in & outdoor sport
Marconistraat 7
5928 PJ Venlo

06-23900888